Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skön poesi...


Den Läckra Bruden

Kolla in den Läckra Bruden där sa mannen glatt
Alla Brudar fick fnatt

Shit vilken skön stil hon har
Undrar om hon har någon karl ?

Henne skulle man ha
Det vore väl bra ....




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-08 19:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja tråden vänds inte till de med skev självbild utan till de som såg bra ut en gång i tiden men som nu idag ser ganska ful ut pga av övervikt eller felaktigt levernde.
Självinsikt och normal självbild eftersöks alltså.

Jag var helt ärligt ute efter en snygg (lokal)modell som efter två barn och mycket fet mat förvandlades till en fet ful tjej.

Jag söker dig som vill återgåt till den du var.
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Teodora