Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så tyst här

Det är så tyst här
Står på berget, spottar tandkräm
i gräset
Jag går längs med,
Följer grässträngen med fötterna
Mina ögon har vant sig,
Jag ser det grå
I lampan innanför jag vänder om
vid trappan
är lika ljus som berget




Fri vers av Osram
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-10-19 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram