Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar


warren zevon
ett glas päronjuice och en värld av möjligheter
dom dagarna man knappt kan gå normalt
utan tripptrappandes ler hela vägen hem
tusentals svalor i magen och kärlek i armarna

keep me in your heart for a while och
saker och ting verkar inte så omöjliga längre
den där boken blir klar en vacker dag

snart kommer jullovet
trots att det känns som att det vore sommar
runt hörnet
och augustisolen går hand i hand
med mina vackraste minnen av en sommar
jag aldrig upplevt förut



jag nynnar det vackraste innehållet
av den käraste låten
och stänger av musiken nu

I'm on my own




Fri vers av xtla
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-11 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtla