Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hey man


det lite för lätt
lite för enkelt att vakna om morgonen
att gå ut i vårvärmen och vilja ta sig någonstans
lite för lätt att möta dig med en hälsning
som om det aldrig funnits
som om vi aldrig funnits
det är lite för lätt för att tro på det
lite för lätt att vakna bredvid honom
lugnet är påtagligt och jag lever här nu
det finns inget jag saknar för det är ju detta jag letat efter de senaste tre åren

nej
det fungerar tyvärr inte så




Fri vers av xtla
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtla