Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktigt romantiskt...


Havsgnistan...

En dag vandra ett par hand i hand genom stranden
De hade funnit de föreviga banden...

De vandra längs stranden tills de kom fram till en stor sjö
Där stod en ungmö och vänta
Hon längta efter att få återförenas med sin kära...
Det enda hon ville var att ha honom nära...

Ungmön tittade på det fina paret och sa jag önskar er allt gott..
Jag önskar er allt det jag inte nått
Ni har en otrolig gnista som kan liknas vid en kista
Som är fylld av de finaste stenarna ...
Ni är rena...

Er gnista är fylld av havets skatt
Den förgyller en hel natt...

Ta vara på gnistan ty den är ädel
Er gnista är som små frön som kan växa genom en gemensam bön...




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora