Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den inre flammans högst levande hetta,,


Ur skogen, i elden


En grantopp hit, en rotvälta dit

ett porlande vildvatten och en
doft av forntid fritt blandad med
suset från den tidlöshet vilken
varsamt ramar alltsammans in

och mitt i allt detta finner jag mig
knäfallen till tårar slagen
lyckligt snyftande från djupet av
mitt barnsligaste armod









Fri vers av Gawain
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-21 11:47



Bookmark and Share


  SurtantZ
All tid är här och nu...
2009-11-21

  Ingela Svenson VIP
Diktjaget tycks längta till drömmarnas vackra nejder, men idyllen är inte alltid vad den ser ut att vara!
2009-11-21

  peter markurth
utomordentligt
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain