Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt sorglig dikt tillägnad alla som förlorat någon de håller kärt...


Andens Spegel bild

Ert minne kommer alltid finnas i vårt hjärta
Spegelbilden av er förgyller vårt kors
Nu är ni dock ett minne blott
Tiden har runnit iväg , våra hjärtan har brunnit ner
Vi i vårt hjärta er för alltid ser
Vi glömmer aldrig den dagen vi såg er
Varje dag vi för lidande ber
Längtan efter er är för svår att bära
Ni kommer alltid förbli vår kära
I vårt minne ni för alltid stanna
Vi ber för alla som känner det samma.

Ljuset i vår låga har brunnit ut
Plågan vi känner tar aldrig slut
Livet har satt sin sista lina
Över denna långa , blödande pina
Minnet av er kommer aldrig att sina
Smärtan vi känt efter er i alla dessa år
Har förgyllt varje plågad tår
Varje dag ni finns i vårt hjärta
Fyllt av både glädje,sorg och smärta
Varje dag anden ett budskap sänder
Er framtid finns i våra händer

En pojke så blind
Med andens hjälp smeker vår kind
Livet har gått vidare utan slut
Det fortsätter det att göra varje timme, varje minut livet ut.




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 337 gånger
Publicerad 2009-11-21 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora