Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en av många

Jag är stark, urkraft. En ängel med attityd,

en ängel som visar

var skåpet ska stå.

Jag går framåt, hela tiden framåt.

Skrattar högt och skriker starkt. Jag tänker inte

censurera mig själv!

No fucking way!

Skaparkraft, kvinnokraft, urkraft. Jag är en av många,

vi är fler




Fri vers av Osram
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-10-20 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram