Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket sorgset..


Min Älskade...

Min älskade jag har orsakat mycket smärta...
Det jag har gjort är oförlåtligt, men jag önskar att du kan förlåta mig
Finna vägen till mitt hjärta trots smärtan jag givit dig

Varje sekund,varje minut, varje timme finns du i mina tankar
För varje dag som går utan dig blir saknaden större..
Min älskade du kan inte ana hur mycket jag älskar dig, hur mycket jag saknar dig

Min Ängel du kan inte föreställa dig hur ont det gör,
Vetskapen om att du finns därute och älskar någon annan ...
Om du bara kunde förlåta mig...
Förlåt mig!




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-23 14:59



Bookmark and Share


  stig wikman
FINT TEODORA.

UPPLEVER SAMMA
SAK JUST NU .

kramÅapplåd
till dej.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Teodora