Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ritornell, en italiensk versform.


ett sanningens ord, avlyssnat

Du röda ros,
med många flickor vill man lägga sig,
men få är de som man vill vakna hos.




Fri vers av Florence
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-10-20 21:09



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Åh ... jag kan nog räkna upp en handfull:P
Ett underbart stycke kort kompakt och så himla träffsäkert .. tack
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Florence