Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks lust och åtrå

Kärleks lust och åtrå
Rår om eller rår på?

Jag tänker på dig tanken av dig fängslar mig
när vi förenas befrias vi av varandra men till
vilket nytta då? Varje gång

vi skapar den befriande stunden, själva minnet
av oss fängslar mig igen . . . jag tänker på dig, tanken
av oss fängslar mig, det tar aldrig slut

Kärlekens slut . . . rått mig att göra det själv och vad
som blir fortfarande kvar är: Ån . . . en livsnerv




Prosa (Fabel/Saga) av Night Soul Woman
Läst 699 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-24 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Originell och mångbottnad om livets mest spännande område: passionen!
2014-06-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
nerver är sköna skapelser, eller ja, ibland, men är de livsnerver så torde possibiliteten vara att de så är:)
2009-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Åtrån är min fiende.
Antingen råder jag över den eller den över mig.
2009-11-24

  Peter Matsa
Intressant ... som om det vore en hunger som vi måste mätta, bara för att upptäcka några timmar efter "måltiden" att vi börjar bli hungriga igen ...

Att sakta fängslas av någon - befrias - bara för att känna bojorna bli tyngre och tyngre, och böna och be om nyckeln från personen.

Tack för läsningen, fin och tänkvärd text. *Applåd*
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman