Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde hemma där



bedövelsen i sitt stålkalla intrång
sprids genom vener
stryper med svarta handskar

isolerar med mörker
det som varmt andades

jag hörde hemma där vid lugnets smekning
omfamnande böljor från doftande hav
ville stanna men rycktes bort
när gårdagen brutalt trädde in

försökte ömt ta fram bilderna
med styrka hantera dess mardrömsspel
nudda minnen med en beslutsam hand
men hat som gömts kraschade mot kärlek

en stund från livet
en stund i döden

när bloddroppar torkat
från vidöppna sår
när skuggorna inte längre
skymmer vackert himlavalv

ska solen leda mig hem igen














Fri vers av devilsangel
Läst 406 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-25 11:54



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh hur smekande vackert du kan skriva ..man tappar andan av hänförelse...
2009-12-03

  Michaela Dutius
Du slår dig själv gång på gång- likt en uppgående sol-
2009-11-26

  Jan Linderoth
DU ÄR HELT ENKELT SUVERÄNT BRILLIANT!!!
Du har poesin så ingraverad i själen och tankarna, det är som bra sex att läsa dina texter. Om du ursäktar.

Ses på ansiktsboken.
2009-11-26

  Yrre VIP
Mycket vackert skrivet och längtansfullt.
2009-11-25

  coffe
aaa underbara meningsbyggnader med känsla som vanligt....c
2009-11-25

    ej medlem längre
Hat och kärlek är ibland ett hårsmån från varandra. Vi blöder när det gör ont...
Väldigt fin!
2009-11-25

  SeXara
Blödande vackert
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel