Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUMLAN


Humlan kan inte läsa,
Humlan kan inte tala
Humlan känner ej heller till aerodynamikens lag
ej heller Jantelag.

Eftersom humlan varken kan läsa eller tala
ej heller känner till ordet aerodynamik
eller ens Jantelag
så flyger den bara lugnt vidare…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-10-21 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors