Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg intill dig



som om gårdagens kalla frostmark
aldrig blev beträdd
utav onda steg i natten

förnimms jag av nuets
omslutande värme
från din stillande famn
och med dig kan inget fattas

aldrig nedgrävd i avgrund igen
sedan du med stjärnklart ljus
lät mig veta

hur kärlek ska kännas

som om morgondagen
aldrig bar en oro
är jag trygg intill dig
medveten att dess motgång
aldrig kan rasera oss




Fri vers av devilsangel
Läst 416 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-03 20:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"som om morgondagen aldrig bar en oro´" - ord att ta med och smycka gråhetsdecember med.
2009-12-07

    ej medlem längre
aldrig nedgrävd i avgrund igen sedan du med stjärnklart ljus
lät mig veta ...

inger hopp
2009-12-04

  Line W
Så varmt, ömt och vackert! Kram
2009-12-04

  Suzy med punkterna
Mjukt och stilla lägger sig dina ord
2009-12-03

  sulimaa
Mmmm underbart ...så som kärleken ska kännas ...
2009-12-03

  etthjärtaäralltidrött
som bomull mot mitt hjärta, fint!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel