Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick ur en svit från -05, tillägnad en kär poetvän på annan sajt




Blott en blottare en jul i sänder...


Nu påminns om tomten från Kullen
som gillade tafsa på bullen
sig tvångsmässigt blotta'
men inte en kotta
blev påtagligt störd. Stackars drullen!





Bunden vers (Limerick) av Caprice! VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 21:48



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
fint - skratt i mungipan så ingen ser
2009-12-12

  aol
stackarstomten ler
2009-12-11

  Måna N. Berger
Otack är världens lön! Stackars tomte!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP