Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

here we go again...  ;-)




Stundomundran


Stundom mig frågas
varför jag rimmar
även poeter den frågan mig ställa

Runtom min tågas
stjärna det glimmar...
Musan besöker mig, rimorden drälla

kring mina anklar
svällda i natten
blodet må koka, ge glans åt mitt öga

när mina tanklar
kvälla som katten
jamande, trånande upp mot det höga

Märklig är Musan
lätt att förföra
likaså skalden - viskning i natten

stärklig som tusan
tätt vid mitt öra
jakande, givande ränta på fnatten...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 00:06



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
dina rim är sångbara
superklara
goda rara
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP