Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinigt


Musan ger mig svindel
likasom en spindel

hårig som tusan
sådan är Musan

Men denna julen
gråmulen, kulen

ätes ej svindel...
lätta ditt minspel!

Svindel
ger grinfel

ansiktsförlamning
ack, vilken ramning

grisens förkylning
skänker oss ylning...

ge ungen din vaccin
då hämmar du dess flin...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 00:33



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
mustigt i julenatt -
kommer med en katt
i min lilla hatt
så dina svin
o din spindel
får tag på
glädjeruset
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP