Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så kan det gå...




Tanklöst...


I våras föll jag igen

för
Schwarzkopf

blev ramsvart
som förut

inte ett grått strå
någonstans

men med kort hår
klaras
två toningar
per tub

medan toningen verkade
sågs på TV
löstes korsord

eldgaffel i ryggen blev
säkerhetsåtgärd

färgsolkat handfat
renskrubbades noggrant

kvittblivningsmani
grep mig

tömde slattar
plattade ut tuber

kände mig nyttig som fan...

bort med allt gammalt skräp

va??
det här är ju bara vatten...
ut med det!

- - -

snopet, bruden!

- - -

till salu: en halv tub
toningskräm...

;-(





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP