... där vår lucia går ...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... där vår lucia går ...




Minns du ...



säg mig du skrivkamrat

säg minns du ljudet

då trollsländan breder ut sina vingar

minns du ljudet då hon landar på husväggen

i aftonskymningen

en augustikväll




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-13 04:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag minns och längtar,
fint skrivet
2010-01-19

  Mr Lindemann VIP
JA, inte illa plitat här
bra, vännen
2009-12-14

    sajo
Den här texten får mig verkligen att minnas tiden vid våran sommarstuga det är en speciell tid för mig.

Applåder i massor.
2009-12-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbara du och visst minns jag.
Minns även ljudet när hon landade och när hon lade huvudet på sned med sina varma blida ögon och sa: Vill du följa med på en flygtur och jag fylldes av glädje och jag följde med, mellan hennes breda vingar, flygandes ut i augustikvällen.
Men det är en annan historia
2009-12-13

    ej medlem längre
Åhh Anna! Nu väcker du sommarminnen vid liv! Underbar dikt!
2009-12-13

  Baystream
varma ord... Om jag sluter ögonen, hör jag det mjuka ljudet fortfarande :)
2009-12-13

  Ulf Lagerholm
jo jag minns ljudet, det är dock omöjligt att översätta det till något annat, ty ljudet från sländan är poesi

mycket vacker bild, vilka underbara färger
gott!
2009-12-13

  Eva Langrath VIP
Tack för att du väcker mina minnen med denna levande beskrivning
2009-12-13

  Catharina Edin VIP
Ja, jag minns - åååå vad härligt!
2009-12-13

  vera gade VIP
du påminner mig! ett minne för alla sinnen..
2009-12-13

    Annika J
Så vackert! Alla dessa ljud som man hör med ögonen!
Du har fångat ett ögonblick!
2009-12-13

  arja savela
.....och vilken fantastisk lucia som söker sig till ljuset.inte bara kommer med ljus.
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP