Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste bara avreagera mig!




I limerickrytm men ur form...


Jag hatar att känna mig dum:
en gåta - har inte ett hum!

Mitt blod går i svall
jag fäller en tall!!

den gåtan kan göra mig krum...





Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 00:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En kvínna från Royal City
hon var sades det very witty
inte alls så dum
för en del en stor dröm
som många ville ta en titt i
2009-12-14

  The Stargazer
Jag känner igen frutsrationen. När man inte kan lösa en gåta eller har glömt ett ord eller namn eller något annat man borde veta. Du träffar verkligen mitt i prick.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP