Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens programförklaring...




Fräs och rys...


och fräs och frys
och nys och rys
och host och hack
ej sömn ett smack

och ögon med rinnsnor
som bildar små hinnor...

och snyt och ryt
och aaaattjooo!
johoooo
nog är man

förbannat förkyld

God afton!





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-17 23:40



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja prosit på dig, bless you och God Jul! Aaatttchi!!!
2009-12-19

  Monika A Mirsch VIP
heta julglöggen väntar bakom knuten
skål för en sundare morgon
2009-12-18

  erkki
Prosit! ;-)
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP