Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatördiagnos

 

 

Min hosta är gäll så det skräller
och pigg är jag alls inte heller...





Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 16:00



Bookmark and Share


  aol
hoppas du är bra nu, ler lite
2009-12-20

  Nina Ahlzén
svinet?
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP