Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Här

 

 

Här har du mina känslor

ta dom, för jag behöver dom inte

de bara river upp mitt liv

 

Här har du mina drömmar

stampa på dom, riv dom i bitar

de får mig att brinnande störta

 

Här har du mina ideal och värderingar

de är urgamla och delas av ingen

för jag är en främling i denna värld

en bortbyting att alltid skratta åt

en kvarleva av mitt barndomsliv

då man lärde sig dräpa trollen

 

Men här finns det du aldrig kommer åt

min hänförelse och förundran

över det djupa intryck du gjort i mig

av det ska jag bygga mig ett slott

där smäckra valvbroar reser sig högt

tinnar och torn av det du givit

över vindbryggan fram till porten

ska vindarna vi skrikit för varann

få månen att gömma sig bakom träden

och för evigt undra vad som hänt.




Fri vers av Arowana
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-10-24 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det har varit en sådan passionerat raseri i dina senaste dikter! Att läsa dem har känts som att beskåda ett naturfenomen, utan att finna vettiga ord att kommentera med. Men nån gång vill jag ändå kommentera, även om kommentaren blir något så simpelt som "ååh!"...
2005-10-24

  JMR
mmmm, dina ord är känslosamma och tillsammans bildar de en vacker enhet.
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana