Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trist att inte kunna sjunga ens...




God Jul, kära vänner!


I min hals har det flyttat in en vulkan
inom kort ska den nog explodera...
Jag vill önska er God Jul! på dopparedan
fin gemenskap och värme med mera...




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-24 18:40



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Allt gott, önskar jag dig också vännen! Må din strupe bli klar och ren och må du sjunga snart igen!
2009-12-25

  Ulf Lagerholm
God fortsättning påre själv hörru, ja i morgon ja (idag), kan jag alltså förvänta mig ett utbrott ur din strupe, huka månde jag i bänken

shoot mam, I´m ready!!
/U
2009-12-25

  erkki
Säg mig vad blir det, kommer ur detta?
Flytande lava, aska och hetta?
Släpper då spänning, magma Gehenna?
Flöder så orden, en dikt såsom denna?
God Jul!
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP