Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hur blir nästa jul...


nästa jul vill jag

dansa med en lila groda
kyssa en spräcklig älva
sjunga duett med
världens sämste tenor

kasta en miljon selmor
högt högt

men inomhus

man får ju inte vara dum
mitt i euforin

sen vore det inte så dumt
heller

att slippa hosta...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-27 15:39



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
utmärkta förhandsförslag till ännu en jul! Bra, tycker ja!

vill endast tillägga, att vill man nu undvika, slippa ett och annat inför julen, kunde man kanske även tänka på att bli av med:
osta
blodhosta
hackhosta
kikhosta
rökhosta
skrällhosta
krupphosta
torrhosta
tobakshosta
rethosta
småhosta

tack du - jag skall förse mig!
2009-12-27

  Måna N. Berger
Framför allt önskar jag dig att du slipper hostan! Allt det där andra kan du nog ordna själv. I värsta fall kan jag klä mig i lila och ställa upp som groda!
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP