Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som borde bestå.



det måste finnas ett fel
i min konstruktion
för i mig
finns en värk
den är evig

något måste ha gått sönder
under en barndom
för innanför min hud
finns hål utan botten


jag har ingenting
att skylla på
en brunbränd flicka på bilderna
hon ler

jag undrar
vem hon är


i mig
finns rum som borde vara fyllda
hjärtslag
som borde bestå















Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 996 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-27 21:42



Bookmark and Share


  jonas a
varje ord ekar i mig och finner sin plats.
2012-10-07

  Yrre VIP
Otroligt bra, stark och berörande!
2010-09-09

  passeragå
Precis så är den, känslan som jag inte kunnat förklara. Tack!
2010-09-09

  stella
Måndagsexemplar? Haha, det tror jag inte på för jag är född på en fredag och då borde man väl va jättelycklig?
2010-01-30

  Shininkagemusha
Blytung test. Bly.
2010-01-20

  En strimma av guld
Så rak och direkt i din formulering. Gillar denna skarpt.

"det måste finnas ett fel
i min konstruktion
för i mig
finns en värk
den är evig"
2010-01-02

  Yrre VIP
Väldigt bra, den känns texten!
2010-01-02

  peter markurth
jäkligt bra
2010-01-02

    onlyme
skönt rythm, slutet outstanding!
2010-01-02

    SannaBK
Gud, vilken vacker text,
den berör verkligen :)
2010-01-02

  Ola Rydberg
Berörande
2010-01-02

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-01-02

  Hilda Sofia
Tove du är så bra och du vet att jag känner precis likadant! Gott nytt 2010!
2009-12-31

  J P VIP
"i mig
finns rum som borde vara fyllda
hjärtslag
som borde bestå"

Vackert sorglig avslutning på en fantastiskt bra skriven text...

Skönt att du börjar skriva mer =)

/J
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP