Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyårsafton, skulle det vara något speciellt?

nyårsafton

årets sista kväll

uppklädd till fest i glada vänners lag

så glittrande glamoröst

all den goda festmaten vackert uppdukad

klirrande glas

fyrverkerier och hurrarop

skål och gott nytt år

livet är en fest

 

ska man tro på det?

 

 

nyårsafton

årets sista kväll

duken hänger snett

bordet täckt av flaskor

vinfläckar snusloskor spyor

sludder upprepningar och högljudda röster

slagsmål gråt och rädda barn

livet är pest

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-28 21:28



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja tänk så många gånger det mer likanr den sista strofen när man vill att det ska var asom i den första! All besvikelse över livet som krackelerar ut genom rusets raserade murar!
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan