Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att komma mången vill...
men andra går dock vill...




Bortglömt språkmärke


Kom, o kom
du blyga Att
du gömmer dig
vid skilje

blom i kom
nej, efter - skatt
folk glömmer dig
med vilje

de skriver glatt
men utan 'att'
de driver mig
från vett, ger fnatt

Hos mig du dock
skall komma att
få finnas, pock
ej tarvas att

dig ge den plats
dig kommer till
om än jag vill
ska gå, bafratt...





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 2885 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-30 00:26



Bookmark and Share


  stenhur VIP
En lek med språket är okej
men bara slarva till det - nej
Så fortsätt vara klar och vis
om än man kallar dig polis
2010-07-31

  Hans Christian
Melodiskt snyggt flyt i denna text. Jag tackar gott för läsning !
2009-12-30

  erkki
Den här tycks mig uttrycka en vemodig, fåfäng längtan där inte språket men kanske språkandet är det centrala. Trevligt skriven!
2009-12-30

  Quasimodo
Fint rim och skön rytm som möter och kommer till.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP