Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adverbisk protest (juni -07)




Innan före(t) tar slut


Så trött
och intill döden less

obrukat före famlar
inför slutet
tills innan hinner ikapp
och kastar sig
utför stupet

på nya sköra vingar

ett skri
går genom etern...

förnuftets sista sotflaga
fladdrar i flykten




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-30 15:59



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Tack för helt underbara kommentarer, Anders! De lindrar till och med skrällhostan - det du! ;-)
2009-12-30

  erkki
Ur er skola ta er Mats
Eller låt en detta höre:
Efter 'innan' kommer sats
substantiv ska följa 'före'
2009-12-30

  erkki
Jag slår vad om tie öre
Ingen vet vad följer innan
Inte heller efter före
utom denna skaldekvinnan

Som ljuv musik!
2009-12-30

  aol
FIN POESI SOM GRIPER TAG I MEJ, SÅ FINT DU KAN,
LYFTER PÅ HATTEN,
2009-12-30

  Quasimodo
Ja, både så hissnande och tveksamt kan det kännas att lämna det gamla och möta det nya, fint för det i ditt uttryck för det här !!
2009-12-30

  Ronny Berk
en dubbelbottnad rubrik; intressant och välformulerad poesi...ja !
2009-12-30

  Ronny Berk
en dubbelbottnad rubrik; intressant och välformulerad poesi...ja !
2009-12-30

  Hans Christian
Tycker mycket om denna, speciellt näst sista versen.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP