Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunga ord




Tungt som fan


Nog kan man skriva
tungt

utan att vara tungsint

eller ha
tungan utanför



slick slick...




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-01 16:34



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Rolig ler.
2010-01-02

  Quasimodo
Ja, man kan nog göra båda, både bra och tur att det kan vara så !!
2010-01-01

  Måna N. Berger
Den här lade sig bra på smaklökarna! :)
2010-01-01

  Monika A Mirsch VIP
författaren är oförbätterlig - ler stort!
2010-01-01

  Ronny Berk
en lurig rubrik med förklarande text; diktarens privilegium att leka med ord och känslor
2010-01-01

  firefire
instämmer;))
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP