Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för inspirationen, Anna M Mirsch!




Blixtlåspoesi


jag blir så...

ett två
tre fyra fem
sex sju

FÖRBANNAD!

var det verkligen
tvunget

att hända
mina enda

långbyxor

ingen hake i hake

och inte en enda

inte så långt
ögat når

kan jag hitta någon

 

säkerhetsnål...

voj voj!





Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-01 18:18



Bookmark and Share


  sockerspöket
Så många vardagliga ting som kan ge poesi! Hoppas du hittade en lösning :)
2010-01-02

    FinnRaggarn
Bli inte Förbannad
du kan låna mina
skinnpaltor med
motorsågsbältet.
2010-01-01

  Monika A Mirsch VIP
vovs vovs
säger skrivarkompisen
skyler sin bak
sitter och fryser
och drar så det drar
i blixtrande låset
men han kommer in
tråts trasår i låset
han är framme
likt en blixt
den mörka den tindrande
med tänder
på blixtrande låset
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP