Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg beteckning


ibland misstänker jag
att det är
själva benämningen

som gör det svårt
att finna den

trygg
kryper den
ihop

låtsas vara något
annat

en visp eller så...














säkerhetsnålen!




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-01 19:29



Bookmark and Share


  aol
ler gillas
2010-01-06

  Måna N. Berger
Ok, men testa att vispa en sås med den, så avslöjar den sitt rätta jag!
2010-01-02

  sockerspöket
haha lite humor över denna :)

Gillade dock tankegången där, för visst är det så med många saker, att de gärna gömmer sig bakom namnet.

För att inte tala om oss människor!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP