Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

 

i vinterleken
pojken omfamnar kramsnön

snögubben får liv

 

efter jobbpasset
belåten vid köksbordet

med obojmustasch

 

till kvällen dalar
pojken ner i dunsängen

ny dag imorgon 




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 721 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-01-06 22:48



Bookmark and Share


  Anna H
Fina små haikusar. Jag gillar förstås bäst det där med kramsnön :)
2010-01-11

  limerick
obojmustaschpojk

oförstörd som livet självt

framåtblickande
2010-01-08

    Tea Alex
Härligt skriven text om livets härligheter! Speciellt de två första styckena tyckte jag om! Det blir applåd!
2010-01-07

  lodjuret/seglare VIP
barndomsminnen munna*
dagar för alltid nu försvunna
hjärtat slår en extra volt
för killen ej längre iklädd kolt
för alla åren bort nu runna

*Povel Ramel stuk
2010-01-06

  Matilda Linnéa Tinér
riktigt härlig tycker jag! bra!
2010-01-06

  Anders Nordlander VIP
ett avtryck från livet och hur det ska levas
2010-01-06

  Lindalou
Ibland är livet härligt, det tycker jag du förmedlar fint här.
2010-01-06

  kollrigheter
Obojmustasch är ju för bra. Färgrikt det här, Daniel.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP