Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

när tänkta utvägar
blivit återvändsgränder
alla flyktvägar utforskats
befunna obefintliga
då härdar vi ut
vänjer oss slutligen
vid det värsta
och bygger en ny
bräcklig värld

så orkar vi
lite till




Fri vers av Eline.P
Läst 664 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-01-08 12:28



Bookmark and Share


  Connie
Ett segrande textinnehåll!
2010-04-15

  Cadena
God psykologi!
2010-04-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert formulerat och så sant så. =)
2010-04-13

  aol
så sant, bra skriftat
2010-04-01

    snöö
Så smärtsamma sanna ord. Ibland ger livet inget annat val. Berörande text.
2010-02-27

    Louvisa
Att vara människa...
Bra fångat, snygg form.
2010-02-13

    ej medlem längre
Inte alla tyvärr...hänvisar till Kyreus nya text om självmord som ju oxå är val förstås...
2010-01-09

  Ulf Lagerholm
välskrivna klokord, visst är det så det ter sig för de flesta av oss

jag ber att få lyfta min hatt
2010-01-09

  Monika A Mirsch VIP
en ny
bräcklig värld

och nya bräckliga vägar

väl funnet!!
2010-01-09

  jörgen g
Mycket klokt beskrivet!
2010-01-09

  Jaramald VIP
Välkommen hem!
2010-01-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så sant och val finns.
Fint att se dig här igen.
2010-01-08

    ej medlem längre
bra skrivet
2010-01-08

    Maria Malm
Man har just inte mycket annat att välja på, än just att försöka gilla läget.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P