Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

april -09




Haikusvit till ledsen vän


Vill så gärna dra
dig upp ur gropen genast
men jag stannar - stum

Kramar härliga
väntar på att tina upp
efterlängtad vän

delad depression
skulle sänka oss båda
alls ej bra idé

lyckat uppsåt är
förtvivlans hugsvalelse
omvandlar sorgen




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-10 00:09



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ingen idé att båda plumsar ner i gropen, bättre en står kvar uppe på kanten och berättar att solen lyser där..
Jag minns den här!
2010-01-10

  Tina Q
"Vill så gärna dra
dig upp ur gropen genast
men jag stannar - stum"
Snyyyyggt!!!!!!!!
2010-01-10

  Lindalou
Snygg tröste-haiku.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP