Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av en av Månas senaste dikter




En liten grunt...


Fragmenten yr
ytlighet styr
djup må förbjudas
grunt äventyr
ska nu sjudas

"jag är en liten grunt
som bara gillar strunt..."

skrev jag
för en evighet sedan

måhända
besannas nu
den lögnen

snabba beslut
premieras

oavsett hur dålig
grunden än är...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 19:18



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag tackar för äran, men undrar lätt förbryllad vilken av mina som kunde ha inspirerat till denna grunt? Jag har grunnt och grunnt men kommer inte pået!
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP