Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

En dikt, till min sambo, som jag känner att älskar mej villkorslöst.
Blev varm inombords, då jag kunde avsluta med det jag vet att är hans svar,
utan att ens fråga.


Älskar du mej då ?



Älskar du mej ännu då
När mitt ansikte är fårat av år
Älskar du mej ännu då
När alla floder står att följa
i mina ådror,
som inte huden förmår dölja
Älskar du mej ännu då
När groparna i mitt skinn
är lika många som i den väg
som är bara din och min

Älskar du mej ännu då?


      

Ja




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-26 19:47



Bookmark and Share


  ia VIP
så underbart konstanterande.
Du skriver så det känns.
Mycket bra!
2005-10-27

  Propella
oj. Glömde:
2005-10-26

  Propella
Du skriver så vackert om kärlek och hopp att jag blir alldeles tagen!
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon