Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtans elegi sitter länge i...




Grynnynning


Jag önskar mig en grynna
där hostan inte finns
där sittas kan och nynna
och kyssa sagans prins...

Jag har ej helt förgätit
den sköna känslans makt
nu har jag även ätit
och glömt vad dumt jag sagt...

Men skalden får sig nöja
med minnena från förr
vem skulle vilja röja
i skräp som blockar dörr...

Och minnena är ljuva
mig bringar då och då
likt vinets sköna druva
en kärleksdans i vrå...





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-11 00:00



Bookmark and Share


  aol
så vackert du kan
2010-01-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin den här och överskriften smakar mumma
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP