Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håhåjaja - så lett kan det va'




Bister verklighet


Jag sitter här och grunnar
semestern är ju slut
jag kryper genom brunnar
nu sidledes och ut

"i morgon" får jag sova
och sedan lulla på
men därpå vill jag lova
mig väntar jobb och så

Hur ska jag detta klara
jag fryser som en gris
vill utesteg mig spara
och stanna vid min spis

Ett blixtlås gick åt skogen
i enda byxan min
är ej som sytant mogen
går hellre nu i spinn...

Och trasig är min strumpa
och ävenledes sko
jag skydda vill min rumpa
från vilda vindar, jo

Jag stanna bör i huset
på tisdag morgon med
då slipper jag det suset
där kall blir lyckans smed...





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP