Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostfot och fingerfärdighet


Mina fötter må frysa till is
mina ben bliva kross på nåt vis
men så länge jag fingrarna håller igång
kan man "njuta" min nattliga sång...




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-11 02:08



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
...och en kvittrande sång som en gör en glad som detta alster
2010-01-11

  Quasimodo
Glad dina fingrar är igång och jag får läsa här !!
2010-01-11

  Monika A Mirsch VIP
fingerfärdigheten
ökar värdigheten
än en gång
2010-01-11

  Ayreon
här rimmas det friskt i vinternatten! har du inga tofflor att värma fötterna med? ^^ alltid lika trevligt att se de gamla vackra pluralformerna på verben!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP