Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skydd av mörkret

Mörkret hindrar
Från att se
Natten skyddar mot allt ont
Innesluten i en kokong
vill jag vara
Ihopkurad
Ihoprullad
till en liten boll
som knappt
syns




Fri vers av Osram
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-10-26 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram