Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördagstrams i limerickrytm...




Skuggan på väggen


Ibland är nog en tok
som sällan varit klok
när skuggan sågs
på vägg det lågs
mot golv, med rysarbok...




Bunden vers (Limerick) av Caprice! VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP