Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Totalkraschbang

 

 

Alla dina ursäkter

för att inte vara här

för att vara där

för att prata där

för att bry dig där

för att tyckas om där

och inte här

är alla helt förnuftiga.

 

Men min

totalkraschbang

pangkatastrofinihelvetesstora

ultragigantiskanärhetslängtan

somettsvarthål

till dig

 

kan inte ens börja planeras

eller analyseras.

 

Den bara är här

och är absolut inte

förnuftig.




Fri vers av Arowana
Läst 1036 gånger
Publicerad 2005-10-28 07:55



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Så kan det kännas ibland...
2006-09-17

  Propella
Ursäkta min svordom; men jäklar vad bra det här är! Jag fångas naturligtvis av innebörden, men även av ditt språk - och hur du har byggt upp texten.

Oj oj oj...
2005-10-28

  Kubla Khan
Jävligt bra. Språket rinner i samma takt som känslorna. Bra skrivet!
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana