Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattligt trams för envar...




Formens sköna vikt på poeter.se


Det finns ett antal
poeter här som väcker
ens lust till haiku

men även till sonettens strama form

så finns det skalder
på denna härliga plats
som diktar tokfritt

och kommer undan utan mycket gorm...

så finns det några
som med rimmen sträva hårt
ej funnit sin stil

men undertecknad skriver ofta jorm...
(om än i ganska skön och läcker form)

;-)




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 01:20



Bookmark and Share


  Erik L
Ja du, här kan man hitta
just det ena och det andra.
Både väl och illa skrivet.
Visst får en väl att spritta,
annat vill man bara klandra.
Skriva är väl själva livet,
därför bäst att låta vara.
Det är gott att bara svara....
Detta blev ju bara trams,
lite ord och nattligt flams.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP