Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterbo

 

snöisolerat

växthus gror tystnad inom

rådjurs haltande

 

**

 

snöbläcket vrider

fönstren mot solsidorna

skarskärvor glittrar

 

*

pippi gör märken

märkligt spårbart för ögat

fröna försvinner




Bunden vers (Haiku) av Cris
Läst 385 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-30 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fina och den finaste var nummer tre. tyckte jag:-)
2010-01-31

  Quasimodo
En finstämd vinterkänsla ger den här !!
2010-01-30

  thyra
Fina vinterhaikus du fått till! Bra!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris