Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt


Kallt är det vita som faller
Kallt är det vita som tär
Kallt i min själ när jag faller
Kallt då ingen är när


Kallt är att ingen förstår mig
Kallt är mitt skratt som är falskt
Kallt är mitt hjärta,min skepnad
Kallt är det som finns kvar


Kallt det förblir utan mening
Kallt är vad jag har förtjän´t
Kallt är vad jag skall igenom
Kallt då ingen är när




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 12:35



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Riktigt kallt och sorgligt
du berör
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon