Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen vi tar...


Med hoppsa-steg
förlöpte mina späda år

men mörkret fällde sin kappa
över smala skuldror

Med försiktiga steg
tog jag upp
min fallna drake

då slogs den
sönder
av "kamraters" hån

Med tillkämpad tillit
sjöng jag min låt

"löntes" åter -
och föll i gråt

Med vindens flykt
byggde jag
drömmens liv

staden tog emot
min längtan

med kärlek

återgav mig livet
och sorgens hoppsa-steg...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 14:01



Bookmark and Share


  erkki
Låter som en alltför tråkig barndom. Att elakhet ska vara så svårt att stävja! Du uttrycker det sorgset men trevligt.
2010-01-30

  Ilona _L
Oj, den var smärtsamt skön! Gillar hoppsa-stegen, som med ett enda ord beskriver så mycket!
2010-01-30

  Quasimodo
Livet lever vägen genom gott och ont, växer med oss i framtid och med "hopp" !!! Gillar framåttron !!!
2010-01-30

  Måna N. Berger
Det blev en fin kontrast här i slutorden "sorgens hoppsa-steg"
2010-01-30

  DerMond
Så vackert, personligt och berörande! Flickan med de smala axlarna och hoppsa-stegen...
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP