Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränsen, den gränsen...




Fördröjda svar...

 

jag överskridit

gränsen alltför mycke

du väntar får

på min respons ett stycke...


Stort tack för mången kommentar!
Du snart bekommer eget svar...




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-30 14:14



Bookmark and Share


  Quasimodo
Gränslös i sitt budskap !!!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP