Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte fan hittar jag den där den borde vara - min senaste aforism

hur hittade du den?




Var i hum-hum är min uppmärksammade text??


Det kom ett brev, gav nyss besked...
men när jag sökte denna ed
där texten sades vara
där fann jag inte minsta ked
som låste fast den bara

var är min text
min sköna växt
min kärleksaforism
ger upphov månne till en schism

var fann du den, o nya vän
ge svaret - kom igen!




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 18:39



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Idag kom den in där. Häftig framförhållning med besked! ;-D
2010-02-01

  Suzy med punkterna
Tjusigt rim här med en skön satir i botten
2010-01-31

  erkki
Gone with the wind...
De visas MAX 4 timmar. Minimum? Tja vad kan mini-rekordet ligga på? 4 minuter?
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP