Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite söndagstrams...




Lång reaktionstid...


Att möta ett leende
äkta
otvunget

är vansinnigt svårt
när

man tänker efter...
först

tänker man efter

tornar
svårigheterna
upp sig

le först fråga sen...





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-31 12:44



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Du får ett stort leende av mig utan en tanke;=)))
2010-01-31

  DerMond
Vackert och det stämmer.
2010-01-31

  Quasimodo
Först efter, när man tänker efter !!
2010-01-31

  Carola Zettergren
:) SMILE!!!!!
2010-01-31

  aol
nu ler jag först sen får du en stor kram, så sant skriftat
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP